Vincent Bloothoofd heeft longkanker en een ingrijpende en gecompliceerde operatie ondergaan. Er is een heel voorzichtig herstel na een risicovolle operatie. Vincent laat weten dat de harde werkelijkheid in de praktijk hem tot een ambassadeur van onze stichting heeft gemaakt en wil strijden voor een tabaksverbod. Daarmee kan voorkomen worden dat kinderen, ‘replacement rokers’ in aanraking komen met roken.

 

Aan de hand van de bloedstollende foto, van zijn operatie, wil Vincent Bloothoofd laten zien dat het het traject van bewuste roker

“'k Ben me bewust van de risico’s maar 
ik kan altijd stoppen als ik dat wil…”

naar de diagnose ‘longkanker’,

“daar had ik dus niet voor gekozen…”

een ingrijpende en gecompliceerde operatie en nu een heel voorzichtig herstel, anderen niet zou moeten overkomen.

“Ik ben er nog lang niet maar heb het, 
als één van de weinigen, overleefd...”