Bestuur

Diana Monissen

Diana Monissen

Voorzitter

Diana Monissen (1955) is sinds 1 juli 2015 voorzitter van de raad van bestuur van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie.
Voorheen was zij onder andere voorzitter van de raad van bestuur van De Friesland Zorgverzekeraar en Directeur-Generaal op het ministerie van VWS. Verder was zij lid van de raad van bestuur van Agis, bestuursvoorzitter van Mentrum (GGZ), directeur bij zorgverzekeraar Amicon, en bestuurder van Stichting De Lichtenvoorde (instelling voor mensen met een verstandelijke beperking).

Loek Winter

Loek Winter

Penningmeester

Leonardus Hendrikus Lambertus Winter (Voerendaal, 30 november 1959) is zorgondernemer. Als oprichter van DC Klinieken geeft hij leiding aan verschillende medisch specialistische centra, via de MC Groep is hij betrokken bij de ziekenhuizen in Lelystad, Emmeloord en Amsterdam (Slotervaartziekenhuis). Zijn doel is het efficiënter en betaalbaar maken van de Nederlandse gezondheidszorg, zowel voor de patiënt als voor de zorgverleners.

Secretariaatskantoor Bureau Seconde

Bureau Seconde

Secretariaat

Bureau Seconde is een secretariaatskantoor dat de stichting ondersteunt op secretarieel gebied, het organiseren van bijeenkomsten en de profilering online.

Heeft u vragen over of aan het bestuur van Stichting Eindspel Tabak? Neem gerust contact met ons op.

 


Beloningsbeleid
Bestuurders of leden van de raad van toezicht ontvangen geen beloning of vacatiegelden.

Onkosten
Bestuurders of leden van de raad van toezicht ontvangen slechts op declaratie vergoeding van gemaakte onkosten die zij gemaakt hebben door hun functie bij de instelling. De vergoeding dient door twee andere bestuurders te worden goedgekeurd.

Financiën
Wilt u meer weten over Stichting Eindspel Tabak of ons steunen? Ga naar de pagina financiën voor ons RSIN-, KvK- en/of banknummer.